مطلوب عدد من التخصصات التعليمية المدرسة كبرى بمدينة الشارقة بالإمارات (اعلان بتاريخ 21/11/2017)


 مطلوب معلمين لعدد من التخصصات التعليمية لمدرسة ذات منهج بريطاني فى مدينة الشارقة بالإمارات العربية المتحده
التخصصات المطلوبة :
1- school counslor
2- Science lab assistant 
3- librarian 
4- English coordinator / HOD
5- French teacher 
6- Arabic teacher .
ولمزيد من التفاصيل عن طريقة التقديم لشغل هذه التخصصات التعليمية يرجى الدخول على الرابط التالى




من هنا

سويسرول

كيك السويسرول 🍰
3/4 كوب دقيق مايعادل 12 ملعقه شاي كبيرة
1 ملعقة كبيرة نشا
1 ملعقة صغيره بايكنغ باودر
4 بيض
رشة ملح
1 كوب سكر ناعم
1/4 كوب ماء دافئة
1 ملعقة صغيره فانيلا
1 ملعقة صغيره برش قشر حامض
الحشوة::
1/2 كوب كريم سائل
1/2 شكولاته
الطريقه
١_يسخن الفرن على حرارة 180 درجة ويحضر صينية قصيرة الحافة مستطيلة مبطنة بورق الزبدة لتغطي القاع والحواف.
بوعاء، ينخل الدقيق، النشا والبايكنغ باودر ويترك جانباً.
*
يخلط البيض والسكر والملح والماء وبرش قشر الحامض والفانيلا حتى يصبح الخليط قوامو سميك فاتح، يوضع الدقيق على خليط البيض ويقلب مع البيض بخفة بحركة دائرية من الأسفل للأعلى ليتداخل الدقيق مع البيض.
*
يوضع خليط الكيك بالصينية ليغطي القاع تماما ثم يدخل الفرن لمدة 10 دقائق حتى يصبح ذهبي فاتح.
*
يخرج الكيك من الفرن ويقلب على صينية ويتخلص من ورقة الزبدة الملتصقة بالكيك.
*
يوضع قطعة تانية من ورق الزبدة على سطح الكيك.، تلف قطعة الكيك على شكل لفافة بمساعدة ورقة الزبدة، تترك لفافة الكيك جانباً لتبرد تماما.
*
*
الحشوة نوتيلا * أو كريمة شانتي ومربى الفراولة 

يلف الكيك على شكل لفافة مع محاولة الحفاظ على الحشوه داخل الكيك، توضع في الثلاجه  لمدة ساعة أو لعدة ساعات ليبرد تماما

بسبوسه بالقشطه



البسبوسه بالقشطه بطريقه ولا اسهل وطعم ولا اجمل .يمى ❤
البسبوسه 
٣ كوب دقيق سامولينا (سميد )
٣/٤ كوب سكر 
٣ معلقه ك عسل ابيض
١.٥ كوب زبادى 
٣/٤ كوب سمنه بلدى سايحه 
١ معلقه ك بيكنج بودر .
نقلب السميد مع السمنه لحد تاخد شكل رملى نضيف باقى المقادير ونقلب براحه لحد تتقلب تماما نوزع معلقه طحينه فى ارضيه صينيه الفرن ونحط طبقه رفيعه من البسبوسه وتدخل الفرن درجه حراره ٢٠٠ اول ما الاطراف تبداء تحمر نطلعها نوزع عليها القشطه الكدابه ونغطيها بالبسبوسه وتدخل الفرن لحد تستوى تطلع سخنه نوزع عليها شربات خفيف سخن ونغطيها نص ساعه .
القشطه الكدابه 
٢ كوب حليب 
٤ معلقه ك نشا
٤ معلقه ك سكر 
فانيليا
٣ معلقه ك قشطه 
هندوب النشا والسكر فى الحليب ونطحها ع النار ونقلب لحد تتقل نضيف الفانيليا والقشطه ونقلب كويس نرفعها من ع النار ونسيبها تبرد .
للشربات 
٢ كوب ماء
٢ كوب سكر 
معلقه ك سمنه 
عصير نص ليمونه 
نحط الماء والسكر ع النار يغلى اول ما يبداء يتقل ننزل بمعلقه السمنه وعصير الليمون غلوتين وننزل به ع البسبوسه سخن . وبالف هنا 

سينابون

   

احلى سينابون ده ولا ايه 
المقادير 4كوب دقيق نص سكر بيضة معلقة خميرة ربع كوب ماء دافيء كوب لبن دافي ثلث كوب زبدة رشة ملح  رشة فانيليا
الطريقة
نخلط المكونات الجافة مع بعض معادا الخميرة بدوبها في مية دافية مع معلقة سكر  لغاية متتفاعل وتترفع لفوق وبعدين اضيفها للمكونات تمام كدة خلصنا العحينة نحطها في طبق ونغلفها باسترتش لغايةةمتخمر تقريبا منوساعى ساعتين للتخمير العجينة بتكون طرية يا بنات 
الحشو: عبار عن قرفة وسكر وزبدة وشيكولاتة خام مبشورة بعجنهم مع بعض لغاية متبقى عجينة ممكن تتفرد على العجينةيعني مش مفرولة بالتقريب كل 2 معلقتين سكر كبار نحطلهم معلقتين قرفة صغيرين  وبشر الشيكولاتة حسب مانتي عايزة بصراحة انا بعملهم بالنظر 
***نفرد العحينة وعليها الحشو نلف وبعدين نقطعها ونسيبها تخمر ساعتين ونخبز بقى في فرن متوسطةالحرارة
صوص الابيض : نص كوب سكر بودرة نص كوب لبن بودرة مغلقة زبدة كبيرة ربع مية سخنة 2 مكعب كيري 
دعوةحلوة بقى يا بنات لانه فعلا من الاخر